Tuesday, August 16, 2011

Giveaway: Angry Bird Pilihan


Terima kasih lah Sergeant Keroro sebab bgtahu.
 hikhik!


Wa pon macam keroro. Xpenah menang Giveaway.
Tapi betol lah sebab hadiah angry bird, wa gagahkan gak tulis entry.


Wa guna bahasa macam angry-angry gitu.
sebab wa nak ikot tema kan. Angry-angry. 
Mesti sergeant keroro rase termenyesal tak ikot ayat macam wa.
hahaha. wa rasa geli hati pulak.EH. wa tak boleh gelak. wa angry!



Untuk Tea Dno,

Wa pilih angry bird merah. Wa bukan saja-saja pilih. Begini citernye.ehem.


Wa ada keta. Tapi just belongs to wa punya abah.
Keta tu keta proton saga lama dan warna merah!


Ini betol-betol punye keta wa tau. Daun kelapa mati pon suka pada keta wa. TT


Cik Tea Dno dapat bayang tak wa gadis ayu, balik malam-malam,
bawak keta lama, nak buka tutup pintu still pakai kunci.
Nak bukak tingkap still pulas-pulas.

Maka, wa kena gantung angry bird merah sebab
angry bird merah punya kening paling angry skali.
Wa perlu itu sume sebab 
wa gadis ayu bawak keta saga merah selalu kene kacau itu sama laki yang ingat wa macam hello kitty.

Wa angry bird merah maa.


Pastu keta wa keta saga merah.
Wa gadis ayu macam itu Cik Tea Dno jugak kan.
Patung-patung harus ikot tema wane keta maa.


Wa malas cakap banyak.


Wa angry.




Thank you for reading.

Kalo suka, boleh Like!

6 comments:

  1. haha ok ok.. lu dah bagi dah.. eksaited benor nih..

    ReplyDelete
  2. hahahaha. Wa nak itu angry bird merahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. :D :D :D

    ReplyDelete
  3. hahahahahha...lucu la dekk..good luck :)

    ReplyDelete